• Schildersbedrijf Pover
    Schildersbedrijf Pover - voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden
  • Schildersbedrijf Pover
    Schilderwerk buitengevel, met sierlijsten en houtenkozijen
  • Schildersbedrijf Pover
    Binnenwerk - snel en vakkundig verfspuitwerkSchilderen | schildersbedrijf Pover

Schilderwerk door de vakman

Door het gebruik van goede professionele verf met een beschermende functie tegen de verschillende weersomstandigheden verlengt u de levensduur van houtwerk. Regelmatig het onderhoud van uw schilderwerk laten doen zorgt ervoor dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er goed en netjes uitziet.

Wij raden daarom zowel particulieren als bedrijven aan om hun houtwerk goed in de gaten te houden. Zoals u weet kan er ook houtrot optreden bij kozijnen en ander houtwerk. U bent bij ons dan aan het juiste adres om dit voor te zijn of te verhelpen. Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw kozijnen, deuren en overige houtwerk.

Uitsluitend kwaliteits materialen

Schildersbedrijf Pover doet geen concessies aan kwaliteit. Om deze reden werken wij uitsluitend met materiaal van hoge kwaliteit, waarbij u langer plezier van uw schilderwerk blijft hebben. U wilt toch ook geen concessies doen ten aanzien van de kwaliteit?

Kwaliteitsverf van: Sigma - Sikkens - Wijzonol

Rss

Laat ons u adviseren!

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u zich laten informeren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op per telefoon via +31 72 5336195 of door het formulier in te vullen.

Op basis van uw ideëen voorzien wij u van advies.